Pijnspel

Think about Kink: Academy Logo

Pijnspel

Dit is het geen waar vanille mensen vaak aan denken als je ze vertelt dat je aan BDSM doet. Het aloude cliché van de Meester(es) met de zweep. Maar je kan met meer dingen pijn doen, nagels werken ontzettend goed, een radeerwieltje is ook ontzettend leuk en voor de grote sadisten onder ons met subjes die niet zo snel bang zijn; naaldjes.

Slagwerk:

Welke slagwerktuig je ook gebruikt, waar je wel en niet kan slaan geldt wel zo’n beetje altijd, dus daar gaan we het eerst over hebben.

Als je net begint met je subje te pijnigen dan is het raadzaam om op de achterkant van zijn of haar lijf te beginnen. Hier is de kans dat je het gezicht raakt nl niet aanwezig en dat is wel zo fijn. Nu zijn er uiteraard wel andere zaken waar je op moet letten.

Sla daar waar er of de ribben onder de huid zitten, of op zacht weefsel zoals de billen. Vooral het gebied rond de nieren wil je liever niet raken.

Laten we beginnen met de billen. Stel ik wil dit subje slaan op de rechter bil, dan kan je dat het beste doen als je zelf ook aan de rechterkant staat. Op deze manier komen nl de uiteindes van de zweep aan de kant van de bilnaad terecht ipv aan de kant van de heup. De reden om het op die manier te doen is de volgende: mocht je een keer iets te dichtbij staan (en dat gebeurd de beste wel eens), dan komen de uiteindes van je slagwerk op de linker bil terecht. Zou je vanaf de linker kant slaan terwijl je te dichtbij staat, dan kan je slagwerk omkrullen en op het heup bot terecht komen. Dit is iets wat je niet wilt.

Bovenstaande verhaal geldt ook als je je subje wilt slaan op de bovenbenen. Bij de mannelijke subjes is er wel iets extra’s waar je op moet letten. Staat je subje wijdbeens of ligt hij wijdbeens, let er dan extra goed op dat je niet te dichtbij staat, sla je nu iets te ver (zeker als je de bovenbenen wilt raken in de buurt van de billen) dan is de kans erg groot dat je balzak van je subje raakt, ook dit is weer iets wat je liever wilt voorkomen (CBT is weer een heel ander hoofdstuk).

Heb je je slagwerk onder de knie, dan kan je rustig eens wat andere plekken gaan slaan. Eerste fijne stap is de schouderbladen, een prima plak waar je best wat pijn kan doen. Wel uitkijken dat je slagwerk niet terecht komt in de nek of omkrult over de schouders naar de sleutelbenen.

Ook de voorkant van het lichaam is te bewerken, zorg ervoor dat je dat doet met iets dat je goed beheerst en dus goed weet waar het terecht komt. Dan is het vooral kijken wat je subje aankan en wat voor hem/haar fijn is (of juist niet).

Vooral moet je er plezier in hebben om het te doen, wat hierboven staat is een richtlijn, het zijn geen gouden regels, uiteindelijk zal je een eigen stijl ontwikkelen die goed bij jou past!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s