About

Oorsprong

Deze blog is ooit ontstaan doordat Sab{R}ina en Yara in een spontane bui zijn begonnen aan een gezamenlijk blog, die ze waren gestart op Blogger. De opzet was om hun gedachten over kink, BDSM en daarbij enigzins gerelateerde onderwerpen te bloggen. Gekke dingen die ze hadden meegemaakt, of juist hele bijzondere ervaringen. Iedereen was vrij om te kiezen waar men over wilde schrijven, of juist voorboorduren op een stuk van een ander.

Mission statement

De Think about Kink blog is met de tijd van eigenaar veranderd en tevens van locatie. Onder het mom van Think about Kink 2.0 is er ook een initiatief gestart, de Think about Kink Academie, met als doel om een Nederlandstalige kennispoel met zowel theoretische kennis als practisch toepasbare kennis te verzamelen. De kennispoel is vooral gericht op wetenswaardigheden op het gebied van BDSM, relaties (inclusief alternatieve relatievormen), seks, sensualiteit en intimiteit.

De Think about Kink website heeft drie hoofddoelen:

 • Het eerste is om een plek te bieden waar een breed spectrum aan auteurs hun persoonlijk visie kunnen geven over onderwerpen die op de interesse gebieden van Think about Kink in gaan. Daarin streven we naar een zo even palet als mogelijk is. Dat wil zeggen dat we streven naar een website met een even aantal aan mannen en vrouwen, een diverse mix tussen mensen die over subben posten, graag veel over hun dominantie praten of juist graag hun stem laten horen over diens relatie. Hoe diverser het aanbod aan autheurs, hoe beter.
 • Het tweede streefdoel is om een objectieve plek voor practische en theoretische kennis beschikbaar te maken. We willen niet slechts 1 visie op een onderwerp geven, maar een scala of spectrum van meningen, opvattingen of visie’s over een onderwerp. We streven ernaar om bronnen van informatie bij te sluiten in de artikelen, zodat je ook leads hebt om verder te kijken dan wat wij op Think about Kink zetten. We pretenderen niet de beste manier om iets te doen te delen met onze lezers, maar slechts onze persoonlijke eigen opvatting of proberen je te informeren over een onderwerp zodat jijzelf een keuze voor jezelf kan maken. Of de kennis toe kan passen in een specifieke situatie die relavant is voor jou.
 • Het derde streefdoel is dat geld geen rol bij de website mag gaan spelen. Dat betekent dat de content gratis beschikbaar moet zijn voor iedereen die interesse heeft, dat de autheurs slechts een investering in vrije tijd hoeven te doen en dat het hosten en onderhoud van de website gratis gehost moet zijn. Dit is namelijk wenselijk om ervoor te zorgen dat geld geen machtsmiddel kan zijn voor de Think about Kink website, en argumenten voorkomt als “Ik betaal voor de hosting, dus mijn mening telt zwaarder”. Het zorgt ervoor dat de content ontstaat omdat de personen die de content maken het persoonlijk belangrijk (of gewoon leuk) vinden dat deze beschikbaar gesteld wordt. Het houdt in dat we voor Think about Kink streven naar gratis webhosting en waar het kan tevens vrij van reclame.

Meehelpen aan Think about Kink

Spreekt het bovenstaande je aan en zou je graag willen meehelpen met Think about Kink? Dat kan, en dat kan ook op allerlei manieren! Als je een gaaf artikel hebt dat je graag op Think about Kink zou willen delen, dan kunnen we dat als een guest post op de blog zetten met jou naam. Juist interesse om meer dan alleen af en toe een stukje te schrijven, maar borrel je juist over van de inspiratie en heb je het gevoel dat je het bestaande spectrum kan uitbreiden met jouw persoonlijk kijk op de wereld? Neem dan contact op om ook een vaste schrijver te worden voor Think about Kink. Of misschien wil je helpen met content voor de Think about Kink Academie. Dan zal jouw hulp zeker meer dan welkom zijn. Dit kan in de vorm van concrete stukken schrijven, maar ook door nuttige bronnen aan te leveren om bestaande artikelen (of toekomstige) uit te breiden. Misschien dat je graag wilt helpen met beeldmateriaal voor de website, om bestaande artikelen beter te kunnen illustreren bijvoorbeeld. Of misschien heb je gewoon een geniaal idee waarvan je denkt dat het Think about Kink ten goede zou komen?

Op welke manier je ook wilt helpen, je hulp is hartstikke welkom! Je kan ons bereiken door ons een mailtje te sturen. Dan kunnen we verder praten en hoe we jouw hulp een plek kunnen geven in Think about Kink.
Ik hoop dat de Think about Kink website je van dienst kan zijn en een nut kan bieden voor jou. Enjoy!
-Lumen1987

3 thoughts on “About

 1. […] een update aan de About pagina, gezien de tekst erin enigzins outdated is geraakt. Dus deze pagina eens even onder handen […]

 2. chains schreef:

  Mijn lieve Domme heeft last van dom drop. Kan ik Haar als Haar sub helpen om hier sneller uit te komen? Aftercare werkt immers twee kanten uit.

  • Lumen1987 schreef:

   Doorgaans is dat zeker mogelijk. Wat het beste voor haar zou werken, kan je het beste achter komen om met haar er eens over te praten. Wat je merkt aan haar na een spel, en dat je daar graag bij zou willen helpen om die drop te verzachten.

   Knuffelen is over het algemeen is goed helend iets, gezien het jullie intieme band benadrukt. Mogelijk dat het voor jouw partner werkt om te vertellen hoe jij het hebt ervaren, met nadruk op de positieve dingen. Misschien is samen douchen waarbij je haar wast en dergelijke wel iets dat goed werkt?

   Zo maar wat ideetjes 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s