het fijnste gevoel

Staat vandaag een stripje in de metro: het ene stripmannetje zegt: “Er is geen fijner gevoel dan in bed blijven liggen als het buiten regent.” Waarop het andere mannetje zegt: “Als dat het fijnste gevoel is wat jij hebt, dan ben je nu echt te lang vrijgezel.” Want mannetjes horen van seks te houden, lieve lezertjes, en niet van de kleine fijne dingen zoals in bed liggen terwijl de regen tegen de ruit tikt.

Wat een nadruk wordt er toch altijd gelegd op seks. Het zou het summum van genot zijn, niets is lekkerder dan seks. Gelukkig weten wij wel beter. Ja, wij SM-ers bedoel ik. En fetisjisten, want die vinden andere dingen ook veel lekkerder dan gewone missionarisseks.

Hoewel sommige mensen op Fetlife veel te Dominant zijn om dat toe te geven, zijn wij als SM-ers heel vaak bezig met allerlei hele fijne gevoelens. Het gevoel van een zweep in je hand. Het gevoel van touw tegen je huid. Het gevoel van overgave. Het gevoel van opkomende tranen. Het gevoel van een panty en een naaldhak. Het gevoel van leer of latex. Het gevoel van voldoening als je naar je partner kijkt.

Wat is het toch heerlijk dat er een plek is op internet waar ik mag toegeven dat ik enorm van seks houd. En dat ik sommige dingen nog veel fijner vind dan seks. Wat is jouw fijnste gevoel?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s