Blij met dildo’s

Laatst had ik in een wat melige bui iets interessants ontdekt. Het bleek dat de voorbind dildo van mij vriendin de mogelijkheid heeft om tegen dingen aan vast te kunnen zuigen. Het ding heeft eigenlijk geen zichtbare zuignap of iets dergelijks; Nee, het lijkt eerder op een praktische platte basis die genoeg oppervlak biedt om comfortabel mee te kunnen stoten. Maar blijkbaar zat daar toch een verstopte functionaliteit in verwerkt. Want je kan hem aan praktisch elk vlak oppervlak vast plakken. Een daar kan je eigenlijk heel veel leuke dingen mee doen!

Yeah, stick… euhm, dat gaat waarschijnlijk dan weer net niet lukken…

“Double penetration” spel is waarschijnlijk het meest voor de hand liggend. Doggy style neuken terwijl de ander een dildo in haar mond heeft bijvoorbeeld. Of andersom, wat eigenlijk meer tot de verbeelding spreekt (dildos smaken nu over het algemeen niet zo sexy). Al vraag ik me af bij dat laatste of dat in de praktijk wel goed zou werken. Immers, je plakt die dildo op een muur of iets dergelijks. Vervolgens moet het achterwerk, idealiter, de muur kunnen raken. Dat gaat volgens mij alleen fysiek lukken met gestrekte benen. Staand dus,  want als je op je knieën zou steunen zitten je onderbenen in de weg. Of misschien dan maar een langere dildo?
Hoe het ook zij, je verdubbelt in ieder geval de hoeveelheid seks! Dat moet toch wel een goed iets zijn?

Ook wel een leuk idee is gebruik maken van het feit dat een dildo over het algemeen te lang is om helemaal in de vagina in te brengen. Iets met een baarmoedermond en pijn/ongemak. Volgens mij kan je daar een erg leuk ‘Predicament bondage’ scenario om heen bedenken. Ik zit te denken aan iets van een stoel of kruk, daar de dildo op vast maken. Daarna sublief haar voeten aan de kruk, handen op de rug (hoog genoeg dat ze geen steun kunnen geven) en extra touw om sublief gehurkt op de dildo te moeten blijven zitten. En dan genieten van het gevecht tegen spier vermoeheid en de lengte van de dildo. En natuurlijk dat je het sublief extra moeilijk kan maken, met bijvoorbeeld vibrators, pijn speeltjes of de juiste aanrakingen. Of haar op en neer te laten gaan op de dildo. Lees wel even in over wat je kan doen tegen verzuring van de spieren; Sublief zal het heel erg waarderen achteraf.

En het leuke is, dat deze twee dingen op zoveel plekken uit te voeren zijn. Deuren en IKEA tafeltjes zijn vaak goede oppervlakken om de dildo op te bevestigen, net als badkamer tegels. Dus je kan het samen douchen of een film kijken een nieuwe kick geven voor de afwisseling. Zoveel dingen zijn ‘opeens’ te erotiseren!

Ik laat wel weten als ik hiermee nieuwe ervaringen op heb gedaan.
– Lumen1987

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s