Lustobject zijn

Ik ben weer en ervaring rijker, eentje die mij bijzonder prettig heeft verrast. Ik heb als subje als lust object gediend, voor het genot van mijn partner. Zo lag ik naakt vastgebonden op het bed in een hogtie. En zij lag daar gewoon naast mij,  zichzelf te verwennen met een vibrator. Man oh man, wat kan zo iets simpels toch zo ongelooflijk opwindend zijn!

Ik heb wel eens als iets vergelijkbaars gedaan, waarbij ik mezelf als cadeau had aangeboden aan mijn toenmalige vriendin. Daar heb ik trouwens ook wel eens over geschreven, dus mocht je daar meer over willen lezen is hier het linkje. Maar ook al had het raakvlakken, het was toch een hele andere ervaring. Als ‘kadotje’ was ik vooral trots op mijzelf en vond ik het ook erg spannend om af te wachten tot ik gevonden zou worden en hoe zij er dan op zou reageren.
Nu speelden er juist andere factoren. Ik zag wat mijn hulpeloze positie deed bij haar; Hoe het haar opwond en hoe het haar lust wist te voeden. En dat ik daar ook weer opgewonden van werd, en nog extra omdat ik niets aan die geilheid kon doen. En het verzorgde ook voor een licht zelfversterkende cyclus, gezien mijn geilheid en de hare ervoor zorgde dat ik haar ook genot wilde geven, maar ik dat niet kon omdat ik zo vastgebonden zat. Wat mij weer verder geil maakte, etc.

Ik was hier eigenlijk een beetje over verrast, gezien ik niet heel erg fan ben van objectificatie. Ik ervaar dat al snel als erg afstandelijk. Maar schijnbaar valt deze specialisatie van objectificatie bij mij wel goed als subje. Als Dom wist ik dit al wel van mij, dat ik het leuk vind om sublief te gebruiken als lustobject en heb ik ook meer dan eens gedaan met veel plezier. Maar als subje is het een hele nieuwe ervaring en eentje waar ik ook nog niet bij stil had gestaan.

-Lumen1987

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s