Dames gaan voor (FemDomfeest)

Gisteren was ik met RC naar Liefebeests FemDomfeestje. Het concept is dat je als vrouwelijke D met mannelijke sub lekker kunt spelen en met ‘soortgenoten’ kunt praten. Het is een klein feestje en het is op uitnodiging, dus ik was best blij dat we konden gaan.

Zoals ik eerder al zei, was ik vooraf nogal zenuwachtig. Ik wist niet hoe ik me erbij zou voelen dat anderen aan RC zouden kunnen zitten en ik wist niet hoe lang ik als switch in dominant-stand zou blijven. Uiteindelijk heb ik hem actief aan anderen zitten aanbieden en was ik alleen tegen het einde een beetje klein, dus dat viel alweer mee.

We gingen samen onderweg naar een punt waar we (heel lief!) met de auto opgehaald werden. Voor die tijd was het allemaal nogal haastig, maar ik had nog net tijd om mijn kadootjes te laten zien: een hartstikke leuke strakke boxer met een halfdoorzichtig barokpatroon, een lief klein plugje en een speelcollar. RC had er al zin in en bij het zien van die spulletjes stuiterde hij al helemaal.

Het feest was in Phee’s, een aan de buitenkant erg grijze en standaard bedrijvenunit die van binnen een stuk minder grijs en standaard was. Beneden was er een halletje en ruimte met een bar/speelplek/hangplek, boven was er nog een speelkamer, een rokhokje, een garderobe en een keukentje. Redelijk compact, maar wel gezellig en met een hoop speeltuig van de zaak.

Na wat omkleden en handjes schudden gingen de mannen naar boven, terwijl de dames lekker gingen smoezen over de meegebrachte subs. Iedere sub had een specialiteit, iets wat ze niet mochten weigeren aan de dames. Er was een striptease en een demonstratie, maar RC en ik hadden heel veilig een massage geven gekozen, iets wat later nogal populair bleek te zijn. Ik vertelde ook gelijk maar dat RC open stond voor ander spel. Een van de dames had laten vallen dat ze graag naaldjes wilde zetten en ik vermoedde dat dat inmiddels op RC’s eng!/interessant!/eng!-lijst stond, dus ik liet haar meteen al weten dat ze misschien een slachtoffer had.

Daar kwam niet meteen wat van, iedereen was nog een beetje aan het eten en drinken en drentelde nog wat rond. Om een beetje in de stemming te komen, begon ik RC lekker vast te binden op een stoel midden in de kamer. Hij zat fijn in de kijker en vooral met een blinddoek op wist hij ook niet wat er gebeurde, wat hij erg leuk vond. Toen ik ‘naalden-dame’ om een massage hoorde vragen, knoopte ik RC weer los (ik was toch zo goed als klaar) en stuurde ik hem vrij snel en nogal onsubtiel naar haar toe om te vragen of hij haar mocht masseren. Dat mocht en toen ik hem later weer naar haar toe stuurde om te informeren over de naalden, was hij al een stuk meer op zijn gemak bij haar.

Het voorbereiden van de naaldensessie duurde even en die tijd greep ik aan voor een heel fijne connective lintenbondagesessie met een van de andere subs. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten, maar hij reageerde heel leuk en ik was ook best lekker op dreef. Ik had de principes uit de workshop eigenlijk nog niet gecombineerd met lintenbondage, maar ook dat ging best goed. Ik was lekker aan het plagen en kietelen met mijn lint, maar soms greep ik ook onverwacht en hard de linten om een schrikreactie los te krijgen. Het einde was wel even wat kort en rommelig, maar de knuffel was gemeend en ik zou het niet erg vinden om hem vaker in te knopen. Hij ging weer terug naar zijn eigen partner, die om hem gevraagd had en ik ging RC’s voetje vasthouden, omdat zijn handen teveel in de werkruimte van zijn naaldenzetster zaten.

Ik ben zelf nogal bang voor naalden, of bang…ik word er erg ongemakkelijk van en ik kan er flauw van vallen als ik een naald de huid in zie gaan. Uiteindelijk zag ik alleen de eerste naald RC’s arm weer uit komen en dat deed me eigenlijk niet zoveel. Ik was meer bezig met er voor RC zijn, omdat het zijn eerste keer was en hij vreselijk nerveus was. Gelukkig praatte de andere dame lekker rustig door, net zoals de dames bij de bloedbank vaak doen. Dat stelde RC redelijk gerust, hoewel de niet bloedbankgeschikte schittering in haar ogen bij het zien van bloed hem wel wat kriebels gaf. Uiteindelijk zette ze twee naaldjes van verschillende dikte en toen was het weer mooi. RC vertelde me later wel dat hij misschien nog wel eens later ermee aan de slag wil, als het wat rustiger is. Dan moet hij wel iemand anders vragen, want ik zie het mezelf nog niet doen.

Toen RC weer een beetje op aarde was, werd ik gevraagd om bij weer een andere sub wat touwtjes aan te leggen. Na een niet helemaal bedoeld CBT-momentje (wikkelingen zaten te los en ik trok het touw bijna eraf, maar bleef heel naar hangen) had ik een mooi touwtje gemaakt om de sub aan rond te leiden. Ik was er nauwelijks klaar mee, of iemand vroeg om lintjes voor haar sub. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik inmiddels vrij kalm blijf bij het inknopen van een wildvreemde naakte vent, toch wel apart, ergens. Als iemand me niet zoveel doet, dan knoop ik vooral voor mijn eigen plezier en dat geeft me een ander soort focus. En over focus gesproken, omdat ik net zo uitkwam, maakte ik de eindjes van een lint in een mooie strik vast in het kruis van de man in kwestie. Waarop een van de andere subs gefascineerd raakte door de strik en uiteindelijk zich oraal uit ging leven, waarna meerpersoons mannenporno volgde. Ik vond het eerst wel grappig, maar daarna vond ik het eigenlijk best saai. Gelukkig waren er genoeg mensen die zich wel prima vermaakten.

Ik greep uiteindelijk het moment maar aan om RC nogmaals in de aanbieding te gooien bij de dames (ik ben zooo subtiel). Daar kwam nog een zwepenspel uit met Liefebeest en een andere sub. Als ik sla, gebruik ik vooral de blote hand omdat ik het contact fijn vind. Maar we hadden een goed gevoel na haar allebei aan de slag  te zien met de zweep en ze wilde nog even meppen, dus dit leek me een prima moment voor RC om dat ook eens te ervaren. Ze had hem goed te pakken, vanochtend had hij stevige marks, maar na het meppen had hij een goede bak fijnestofjessoep door zijn lijf stromen en was hij lekker knuffelig, dus het was wel een succes.

Ik merkte na het knuffelen, tegen het einde van het feest, dat ik moe was en mijn switchy kant naar boven kwam, Als een dame om iets vroeg, stond ik een paar keer bijna zelf al klaar, maar ik heb me goed gehouden. Ik heb sowieso een paar keer zelf drinken gehaald, omdat ik geen mensen uit spel wilde trekken voor een drankje van een bar die vier passen lopen is (het eten was trouwens super en het was helemaal niet duur voor een feest inclusief eten en drinken).

Uiteindelijk heeft RC pas in de auto op de terugweg zijn speelcollar af willen doen, wat ik best wel lief vond. Het was weer echt gezellig onderweg en thuis waren we erg knuffelig en hebben we fijn gepraat over het feest en alle indrukken. We hadden elkaar al even niet meer gezien, dus ik was blij dat hij nog even kon blijven om na te praten en mijn subbiekant aandacht te geven. Ik ben blij dat we gegaan zijn, maar op die manier thuis komen was ook heel fijn!

5 thoughts on “Dames gaan voor (FemDomfeest)

 1. lumen1987 schreef:

  Leuk om te lezen dat jullie je zo erg vermaakt hebben 🙂 NICE!

 2. RC schreef:

  Was een erg leuk feest ^_^

 3. Raven Eternal schreef:

  Zeker leuk om te lezen 🙂

 4. Liefebeest schreef:

  Jeej, tof dat jullie er waren!! Fijn om te lezen dat jullie het naar je zin gehad hebben. En een beetje klein voelen aan het eind van de avond is niets mis mee denk ik, ook dat moet gewoon kunnen.

 5. Daria schreef:

  Wat een leuk verslag om te lezen en wat een compliment dat ik iets leuks heb kunnen bijdragen aan jullie avond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s