Fantasie realiseren

Afgelopen weekend was een bijzonder weekend voor mij en mijn vriendin. We hebben toen op het SamariuM jongeren feest een erotische fantasie van m’n meisje kunnen realiseren. Eentje die haar een flinke tijd bezig heeft gehouden en vast ook vele geile avonden heeft bezorgd. Zo doende leek het me wel leuk om een blog te schrijven over één van de ‘perks’ van het in de kink scene actief zijn die vaak stilletjes over het hoofd gezien worden.

Some fantasy scenario

Om maar een voorbeeld te geven

Ieder persoon heeft over het algemeen wel diens fantasietjes. Deze kunnen te maken hebben met een droom baan, een verjaardagscadeau of misschien wel die leuke jongen of meid in je jouw klas. Qua sociale lading van een fantasie wordt er doorgaans een onderscheid gemaakt tussen fantasieën over het dagelijkse leven en erotische fantasieën. Vragen naar iemands fantasie is doorgaans een beladen vraag, gezien deze vaak erg persoonlijk zijn en daarom al snel privé. Het maakt dan ook voor een spannende vraag tijdens een date met iemand, gezien je veel over een persoon te weten kan komen. Maar je kan best eens flink je kop stoten als de vraag niet in goede smaak valt. Uiteraard kun je over het algemeen nog wel vragen naar iemands droom-baan of droom-huis en daar een goed antwoord op verwachten. Maar als het over relaties of seks gaat, zal je toch enige vorm van nodige connectie tussen jullie twee moeten hebben.

Nu heb ik zelf het idee dat mensen binnen de kink scene anders met fantasieën omgaan dat diegene die erbuiten zitten. Niet alleen omdat de mensen binnen de kink scene stuk voor stuk geile figuren zijn, maar vooral omdat ze eigenlijk al de stap hebben gemaakt om zich niet te laten stoppen door iets dat niet geheel sociaal acceptabel is. Zeker als het om seksualiteit of sensualiteit gaat. Kinksters maken zich minder druk, naar mijn idee, om zich aan de geldende norm te houden als het om seks en intimiteit gaat, waar vanilla mensen dit wel sneller doen. Hierdoor praten kinksters eerder over hun seksuele fantasieën, al betekent dat nog niet dat het hen altijd makkelijker af gaat. Ik vind dat we daardoor een voordeel positie hebben gezien het delen van fantasieën alleen al de onderlinge intimiteit versterkt. Maar daarnaast zorgt het kennis delen er ook voor dat het mogelijk wordt om wat met die fantasieën te gaan doen.

Niet elke fantasie is uitvoerbaar in de praktijk. Dit kan bijvoorbeeld zijn vanwege logistieke redenen (proberen 15 man te vinden die je betrouwbaar acht voor een gang bang), fysieke redenen (niet de lichamelijke gesteldheid te hebben om een suspension te kunnen ondergaan), praktische redenen (seks met sneeuwwitje) of misschien juist de aard van de fantasie zelf zijn (een verkrachtingsfantasie hoeft niet in te houden dat je ook echt verkracht wilt worden). Toch hoeft dat niet het einde van de wereld te zijn. Vaak kan je dingen substitueren terwijl de fantasie zijn kracht niet verkiest. Een rollenspel kan uitkomst bieden, of misschien juist de schaal van de fantasie aan te passen. Je kan ook hypnose gebruiken om onderdelen van een fantasie ‘echt’ te maken. Daar zie ik dus het andere aspect waar kinksters een voordeel hebben bij het realiseren van fantasieën: ze hebben doorgaans meer opties tot hun beschikking die zij als aanvaardbaar zien om een fantasie werkelijkheid te maken. Denk bijvoorbeeld aan speciaal gecaterde fetish feestjes.

Dus probeer vandaag eens stil te staan dat jij mogelijk een voordelige positie hebt om jouw fantasie te kunnen beleven of die van je partner waar te maken. Kijk wat je ermee kan doen. Probeer jouw mogelijkheden eens in kaart te brengen. En vooral: kijk of je er wat mee kan doen. Want een fantasie vervullen is een bijzondere ervaring!

– Lumen1987

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s