It’s Halloween!

Het is weer het einde van oktober. Dus dat betekent tijd voor Trick or Treat, verkleden als griezels en een pompoenen hoogseizoen. Niet dat ik er echt veel van merk in mijn omgeving. De enige herinnering aan halloween is de feestwinkel waar ik langs fiets naar het treinstation. Verder is het de zoveelste druilerige herfst dag in Nederland.

Jack o Lantern

Maar dat hoeft natuurlijk niet voor iedereen op te gaan. Halloween maakt een interessante gelegenheden om eens wat anders te doen in het gebruikelijke spel tussen speelpartners. Het zal in ieder geval een goed excuus zijn om wat met de vampieren fetishes te gaan doen, met of zonder de glitters. Zo is halloween ook een uiterst geschikt excuus voor sexy outfits waar je als sub Domlief blij mee zou kunnen maken. Ooit eens een zombie willen vastbinden en suf te neuken, zonder het risico dat er het hoofd afvalt in je bed, dan is dit je kans! Ook biedt het genoeg roleplaying kansen waar je ook nog een BDSM spel mee kan verwerken. Heksen die rare drankjes brouwen waar mensen helemaal slaafs en hypergeil van worden (misschien ook nog een kans om een stukje erotische hypnose doorheen te mengen?), mummies die hun eigen mummificatie-spul gebruiken om hun slachtoffers hulpeloos te maken, of juist om gewoon van je subbie een mummie te maken. Misschien een stukje eeuwen oude geschiedenis naspelen, toen het nog bekend stond als Samhain en spelen dat een geest bezit heeft genomen van sublief en dit wel een erg sletterige geile geest is die een seks-achterstand wil gaan inhalen.

Ik dacht eerst dat het wel meeviel met de mogelijkheden op het gebied van fetishes die om halloween draaien. Maar na wat zoekwerk zie ik toch mogelijkheden, zoals hierboven beschreven. Toegegeven, halloween kent slechts de pompoen als overduidelijk icoon, en verder heeft het voor velen een associatie met griezelen en horror. Niet echt een concreet iets waar je op kan geilen. Sinterklaas of de kerstman, dat is natuurlijk een totaal ander verhaal, zij zijn een duidelijk herkenbaar symbool, net als de paashaas dat is. Daarom dacht ik dat het wel lastig was om BDSM fetisches die met halloween te linken zijn te vinden, maar ik kwam toch verrast uit mijn kleine onderzoek. Een kleine greep:

  • Sublief laten trick or treaten in een willekeurige buurt, en zal gestraft or beloond worden afhankelijk van hoeveel snoepgoed er verzameld is.
  • “Verkleed” gaan als een overdreven stereotype BDSM paar en zo naar een volwassen halloween feest gaan en proberen zoveel mogelijk ‘publiciteit’ te genereren (voor de exhibitionisten onder ons).
  • Een gekke wetenschapper die het subje als niet geheel vrijwillig proefpersoon gaat gebruiken (bondage, sensation play met bijvoorbeeld Ben Gay/tandpasta/huid verwarmend smeersel, medical play).

Hoop dat wat ideetjes in de koppies van mensen heb kunnen schieten. Laat vooral horen als je iets leuks met halloween hebt gedaan. Of nog betere ideeën weet dan wat hierboven staat.

-Lumen1987

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s