De shooooooooooowboat….

… Promisses something for everyone. Something kinky!

En zeker de maandelijkse party van Manita. Meesteres Manita ongetwijfeld, maar ik ken haar niet zo goed dus voor mij is het Manita (al die titels enzo. Ik noem toch ook niet de baas van mijn vriendje ‘baas’? Of de geliefde van mijn moeder ‘liefje’?). Anyway. Deze blog gaat over mijn ervaringen op de maandelijke feestjes van Manita op de boot.

In tegenstelling tot wat Lumen hier schrijft, heb ik helemaal niks tegen dresscodes. Ok, ik hou van leer, dat helpt. En ik vind lak zelf erg mooi. Ik bedoel, het is shiny! Latex heb ik dan niks mee, want ik vind de geur niet lekker. Maar buiten dat, ik hou wel van een beetje theatrale bdsm. En kleding maakt de man. En ook de sub. Of de dominant. Ja, ik kan prima domineren in een spijkerbroek, of -gasp- naakt. Ik heb geen kleding nodig om me dominant te voelen. Maar het helpt. Je mooi uitdossen voor je vriendje, ook al is hij je subje en zou hij net zo hard je voeten moeten kussen als je een vuilniszak draagt, is gewoon leuk. Het is een teasefactor. Net zoals hij weet dat ik hem als sub zie als ik zijn collar omdoe, ziet hij het ook als ik een mooi laksetje aan heb met dito laarzen.

Daarnaast is jezelf mooi aankleden ook fijn voor jezelf. Jezelf mooi maken betekent ook dat je jezelf de moeite waard vindt om jezelf mooi te maken. En dat je het niet erg vindt om gezien te worden. Sure, ik kan domineren in mijn standaard ‘ik val niet teveel op’-rockchick ensemble, maar heej, op een fetisjfeest zie je me dan niet staan. Mooie kleren als ik dominant ben op een fetisjfeest betekent voor mij ‘kijk, hier ben ik, ik ben awesome en ik jammer voor je, ik heb al een awesome subje, muha.’. Het is pronken. En daar gaat het ook wel een beetje om op fetisjfeesten. Sure, op de eerste plaats staat ‘Heel Veel Plezier Hebben’, maar het hele zien en gezien worden spel hoort erbij.

Overigens, als sub is het voor mij dan vooral ‘ik wil er mooi uitzien voor mijn meester’. Het is zoveel makkelijker dan ^_^

Zo ook op de showboat. En man, daar heb ik lol gehad zeg!!!

De eerste keer is alweer jaren geleden. Toen draaiden ze er nog foute porno op de tv-schermen die daar overal hangen. Tegenwoordig kijk je naar een slideshow van de foto’s van het vorige feestje, maar mijn eerste keer was dat nog niet zo. Alleen dat al was fascinerend. Een vrouw wijdbeens en daar verdween een wortel in, en een prei, en een courgette… Ik dacht, gaat dit nou eindigen met dat ze samen een kop hete groentensoep eten?

wortelman!

Wortels zullen nooit meer hetzelfde zijn…

Die film werd opgevolgd door een dame die kopspelden onder haar vingernagels geschoven kreeg. Brr. Dat was heel erg van het kaliber ‘niet kijken niet kijken OH NEE WAAROM KIJK IK WEER!’.

Die eerste keer keek ik mijn ogen uit. Ook buiten de tvschermen. Het was de eerste keer dat ik mensen in de leeftijdscategorie van mijn ouders aan bdsm zag doen. Daarvoor had ik alleen nog maar jongerenfeestjes bezocht. Mijn ouders zijn niet heel oud, maar om ineens oog in oog te staan met 40 en 50-ers die aan seksuele handelingen deden. Dat was wel weer wat anders zeg! Nu ben ik wel over mijn ‘ouders hebben alleen maar seks gehad om mij te verwekken en daarnaast is hun relatie volledig platonisch’-gedachte heen. Ik hoop dat ze een goed seksleven hebben. Ik heb het ze alleen niet gevraagd. Dat is dan weer iets te ver. Maar het zou toch tof zijn als mijn ouders elkaar nog steeds leuk, lief ende spannend vinden in bed. Seks is awesome, mijn ouders zijn awesome, en awesome mensen gun ik awesome dingen. Maar ik dwaal af.

Mensen van alle leeftijden waren daar bezig met seks en bdsm. Seks mag daar gewoon. Ik had het nog niet veel gezien op bdsm-feestjes. Er was zoveel bloot. Ook dat had ik nog niet zoveel gezien op bdsm-feestjes. Maar er was wel iets wat me op mijn gemak stelde: deze mensen koppelen bdsm dus gewoon wel aan seks! Seks en bdsm hoort hier gewoon bij elkaar! Zin in seks is hier niet iets wat je hoeft te onderdrukken tot je weer netjes thuis bent. Als je hier wilt neuken, het kan! Het mag! Whoohoo! Niet dat ik het ook meteen durfde, maar dat kwam later.

Voor de mensen die er nog nooit geweest zijn, de showboot is een parenclub. Het is daadwerkelijk een boot (of ja, een drijvende rechthoekige bak). En er zijn twee verdiepingen. Op de ‘begane grond’ is er de entree, de bar, dansvloer, loungebanken en rokersaquaria. Beneden is er de speelkamer van Manita, een ruimte met andreaskruizen, een sling en een ‘bind hier je sub vast’-constructie van metaal. Dan is er nog de ‘natte’ ruimte, die is betegeld en daar staan massage tafels en zijn er douches. Oh, en de kleedruimten en kluisjes zijn ook beneden. En er zijn een paar kamertjes met deuren met daarachter een bed waar je je terug kunt trekken.

Ik was er als sub een keer. En man, ik was in de wolken. Ik kreeg aandacht van mijn meester, en op dat specifieke moment zaten we beneden in de kruizen en sling ruimte, op een van de banken langs de muur. Of beter, hij zat, ik zat er op mijn knietjes voor terwijl ik in mijn nek gekroeld werd. Hemels. Mijn ogen gesloten, gewoon genieten. En ik hoor ineens een mannenstem. “Sorry, mag ik wat vragen? Heeft zij wel eens een kutje gelikt?” Het duurde even voor het binnenkwam, maar ineens ‘O HOLY FUCK, dat gaat over mij!!!!’. Ik vergat prompt te ademen, en het leek een eeuwigheid voordat ik mijn vriend heel kalm hoorde zeggen “Nee, dat wil ik niet”. Hij leidde me snel weg van die plaats. Hij schrok nog meer dan ik, want schijnbaar kijk hij vanuit zijn bubbel op naar de vragende mannenstem, maar keek dus eerst in de opengesperde kut van de dame die in de sling lag met haar benen wijd.

Als je begrijpt wat ik bedoel.

Hij was nogal onaangenaam verrast. Maar heej, de nee wordt ook gewoon geaccepteerd. Dus ja, dat kan. Oneerbare voorstellen? Ja, dat kan ook. Hoewel ik nog nooit de onderdanigen van me af heb hoeven schoppen. Of de dominanten. In mijn beleving is het allemaal vrij netjes. Ik heb nog geen rukkers (mensen, met name mannen, die gaan toekijken en zichzelf bevredigen) gezien. Maar er zijn mensen die dingen vragen. Of dat je ineens hoort ‘Ik zou maar even van dat bankje af gaan, deze dame squirt tot daar met gemak’. Het kan allemaal op de showboot.

Het is soms wel onhandig. Als jij op een massagebank ligt, en hij in je oor sist ‘en sletje, ben je al geil?’ als retorische vraag, maar dat je er dan toch uitfloept ‘nee, maar die dame naast me wel’. En dat je dan allebei in de lach schiet omdat de dame naast je meer geluid maakt dan de gemiddelde chimpansee kolonie wanneer je er een banaan tussen gooit.

Ik denk dat het meest bizarre wat ik er heb meegemaakt toch wel het volgende is. Ik was daar compleet de dominant. Ik had mijn vriendje al zo’n beetje speeltjes van de speeltas laten voelen, ik was al op drie plekken geweest, en hij liep met van die loddige subspace oogjes achter me aan. En ik had zin in seks. Nu ben ik nog steeds wel een beetje preutsig en durf ik niet echt in het ‘openbaar’. Maar ik vond zo’n hokje met een bed. Het hokje had een deur, maar ook twee ramen zonder glas. Dus er zouden mensen kunnen kijken. Maar dat boeide mij helemaal niet. Ik gooide sublief op het bed (leren matras, yay!) en blinddoekte hem. Zette hem tepelklemmen om. En ging op hem zitten. Terwijl ik hem tergend langzaam bereed, hoorde ik in de verte een stem.

“Ja, ze zit op hem, hij is geblinddoekt. En ze slaat hem nu met een spatel tegen zijn ballen. Man, dat is geniaal. Wauw. En nu trekt ze aan het kettinkje van zijn tepelklemmen. En ja, zijn polsen zijn geboeid”. En ik dacht ‘Da fuk? Ja, dat ben ik inderdaad aan het doen ja. Hoe kom ik in deze natuurdocumentaire? Het wilde vrouwtje begint aan een bijzonder paringsritueel. Zij slaat met een vreemd groen gereedschap op zijn testikels om de spermaproductie op gang te brengen?’ Het was zo bizar! Echt, absurd. Ik geloof dat ik een keer verward richting stem heb gekeken, en kort daarna hield het op. Maar dat is raar, een commentator die alles wat je doet omschrijft. Bryan herinnerde zich later dat hij dacht ‘oh, dus dat is ze aan het doen’ zo tussen de genot en pijnflarden door.

Maar wat het meeste indruk heeft gemaakt is het volgende. Het Enge, Nare, Trapje. Er zijn twee trappen in de showboot, die de boven en benedenverdieping verbinden. Eentje heeft hele smalle treden. Ik paradeerde op mijn nieuwe hoge hakken richting benedenverdieping, mijn vriendje achter me aan leidend aan een mooie metalen leiband. Ik liep naar het trapje, het ging goed, maar ineens verloor ik grip. En ik ging, alsof ik uitgleed over een banaan, onderuit, de trap af. Mijn hand gleed van de trapleuning. Het enige wat ik nog vast had, was de hondenriem, de lus om mijn pols zodat ik niet makkelijk los kon laten. En het enige wat door mijn hoofd schoot was ‘Ohmigoth, ik breek zijn nek, ik breek zijn nek, ik vermoord hem, ik ben mijn vriend aan het vermoorden!’. Hij stommelde achter mij de trap af, greep mijn arm, terwijl ik met mijn vrije arm mezelf probeerde vast te grijpen aan de gestoffeerde traptreden. Het eerste wat ik vroeg aan hem, toen we beneden stonden en ik beefde als een rietje was ‘ben jij ok? Heb ik je pijn gedaan?’. En daarna begon ik te huilen als een klein meisje. En hij troostte me, ook al shakend want hij schrok zich ook rot.

Als het er echt toe doet, blijft die bdsm-rol niet. Ik denk dat het voor mij inderdaad meer een seksuele persona is, die naar de achtergrond schuift wanneer seksualiteit er niet toe doet. De rest van de avond was ik het kapotgeschrokken vriendinnetje. En hij het geschrokken vriendje. Ik ben blij dat de enige schade bij een pijnlijke pols en een angst voor dat trappetje is gebleven.

Conclusie, ga naar de showboot. Het is tof. En vermijdt het trappetje dat van het loungegedeelte naar beneden gaat.

2 thoughts on “De shooooooooooowboat….

  1. lumen1987 schreef:

    Really 😛 ? Je gaat er de Loveboat Tune bijhalen bij de titel van een blog XD Volgens mij wordt het tijd voor een Fout Feest ofzo!

    Anyhow, vond het wel leuk om te lezen. Zit nog met een grijns op mijn gezicht. Denk alleen dat de Showboat (op dit moment dan) nog steeds niet echt mijn ding is. But who knows, misschien veranderd dat nog wel 🙂

  2. fadinggender schreef:

    Wat een geweldige blog, ik lig hier werkelijk dubbel van het lachen. Zo kom je ook aan je endorfinerush. Dat live commentaar tijdens de seks. Ik moest gelijk aan David Attenborough denken.

    Voor de rest hele herkenbare gedachten over dresscodes: Niet nodig, wel leuk. Die schrik reactie bij het van de trapvallen en meesleuren van je vriendje vind ik ook niet raar. We zijn eerst gewoon mens, daarna pas sub/dom/watdanook. Die schrikreactie en paniekgedachten zijn een hele gewone menselijke reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s