De oppervlakte van een Speedo

Als je masochistische subje (we noemen hem Bryan) een fanatiek zwemmer is die liever geen rare blikken wil krijgen in een zwembad, heb je als dominant een paar keuzes. Je kunt niet spelen, maar heej, daar heb je natuurlijk ook jezelf mee. Je kunt hem gaan verbieden te zwemmen, maar een beetje geëmancipeerde sub huppelt dan de relatie uit en dan heb je nog niks. Je kunt je specialiseren in pijnlijke dingen die geen marks achter laten of je beperkt je tot de oppervlakte van een Speedo.

Dat kleine stukje badtextiel, ook wel bekend als ‘ballenknijper’, bedekt niet zo heel veel. Ik heb vaak gezucht en gesteund wanneer ik vol sadistisch enthousiasme met een Naar Krasding aankwam, hij piepte dat hij ‘wel een wedstrijd had dan en dan’.

Gelukkig bedekt de Speedo wel het kleine stukje lichaam waar hij veel kan verdragen: de kont. En màn, die kont is awesome! Buns of steel. Grote lappen spier die mooi meetrillen bij elke slag. Die snel rood kleuren door goede doorbloeding. Niet te klein, niet te minimaal, maar stevige, ronde billen. Helemaal van mij!!!

Mijn subje heeft zulke epische kadetten dat ze er een standbeeld voor hebben opgericht. Score!!!

Ik hou van het slaan met de rubberen politieknuppel, om te kijken hoe het vlees meetrilt. Ik hou ervan om smileys te slaan met mr Happyface. Oh, die moet ik natuurlijk wel even voorstellen. Mr Happyface is een groene pollepel met een smiley in het roergedeelte. Ooit een promo-ding van de Knorr. Het is een bijzonder flexibel plastic ding en het toeval wil dat ik op de koninginnemarkt van dit jaar een tweede kocht. Sowieso, een marteltuig voor 20 cent. En de blik van Bryan na mijn triomfantelijke aankoop was priceless!
In ieder geval, ik hou van smileys meppen. En streepjes met de cane. Maar het liefst sla ik zijn kont vuurrood met een flogger. De harde, van dik tuigleer.

Weet je, ik ben niet zo heel overtuigd van mijn kracht. Qua fysieke kracht wint Bryan. Ik ben ook altijd zwaar onder de indruk wanneer ik zo’n grote stoere boom van een dominant een subje zodanig hard een lel zie geven dat het lijkt alsof de hand dwars door dat lijf had moeten gaan. Dat kan ik niet. Sowieso niet met mijn handen (want in mijn hoofd doe ik mezelf dan meer zeer dan hem) en met de standaard flogger ook niet.
Ik ben ook wel een beetje een luie dominant. Een singletail doet meer pijn met minder inspanning van mijn kant dan een flogger. En ik vind dat mijn mentale overwicht vele malen sterker is dan welke fysieke tegensparteling van hem dan ook.
 
Ondanks dat hou ik ook van floggers. Het duurde even voor ik er een vond die meer deed dan Bryan masseren (bye bye suede zweepjes), maar het is gelukt. Sowieso, leren floggers ruiken lekker. De stroken voelen lekker in mijn hand. En van een goede floggersessie raak ik als dominant ook in een soort flow met twisted tai-chi vormen. Gefocust op hem, hoe hij ligt op bed, en elke keer dezelfde beweging. Neerkomen. Flogger omhoog bewegen. De stroken door linkerhand laten glijden. Rechterarm heffen. Pols draaien terwijl arm omlaag gaat. Flogger laten neerkomen. Meegaan in het ritme dat je zelf maakt door de klappen. En kijkend naar de reactie, de pijn die door zijn lichaam gaat, de kreun die volgt. Alert zijn op elk signaal die kan duiden dat de volgende slag teveel zou zijn. Die flow is awesome. De bubble waar je in zit is awesome. En de macht en controle is awesome. Ook al raak ik er net zo bezweet van als hij. En ook al is het niet hij, maar ik die kort schreeuw omdat ik mijn kracht in die slag wil leggen. Heeft die blauwe maandag karate me ook nog wat opgeleverd en damn, de geschrokken blik in zijn ogen zorgt ervoor dat ik alleen nog maar harder wil slaan.
 
En dat allemaal op een oppervlak die nog te bedekken is met een Speedo. Fuck yeah.

2 thoughts on “De oppervlakte van een Speedo

  1. Llaila schreef:

    Meid, long time no seen, maar zo heerlijk te merken dat je terug bent !! Lieve groetjes
    Llaila

  2. […] te worden met de nabije toekomst (denk blauwe plekken en de volgende dag gaan zwemmen. Crownless schreef laatst nog erover). Ik ben dan ook blij dat naar mijn gevoel er vaak binnen de BDSM scene beter […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s