Wonderlijke webwandelingen

Toen ik net begon met spelen, kende ik bijna geen kinksters. Ik had ook helemaal geen behoefte om die te leren kennen, ik had genoeg aan mijn spelpartner.

De kinksters buiten mijn vriendenkring die ik beroepsmatig wel eens zag, waren af en toe kampioenen in oversharing. Ik zag het niet zitten om van nog meer mensen ongevraagd elk klein detail te horen. Ik herkende me ook niet zo in de porno of de dogmatische visies die ik tegenkwam op mijn zoektochten. Mijn vriendenkring was eigenlijk ook al een beetje ‘af’. Ik had niet onbeperkt de tijd en wilde niet een heel nieuwe groep mensen gebruiken voor informatie en dan verder zelf niets teruggeven. Plus, ik ben geen extreem extravert sociaal dier, dus nieuwe mensen en/of grote groepen zijn altijd een uitdaging.

Inmiddels zit ik ook op FetLife, af en toe op het forum en de chat van Samarium en lees ik Collar6. Ik heb mijn eerste munch achter de rug en mijn eerste feest duurt ook niet zo lang meer. Ik probeer mijn tijd een beetje eerlijk te verdelen over ‘oud’ en ‘nieuw’. En dan kom ik ‘oud’ steeds meer tegen op FetLife. Dat is wel heel efficiënt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s