Schoenen fetish?

Mijn uiterlijk is altijd belangrijk voor mij geweest. Ik heb echt niet het lichaam van een fotomodel, maar ik probeer er wel altijd verzorgd uit te zien. Daarbij speelt kleding een belangrijke rol.
Ook binnen de BDSM speelt het voor mij en mn partner een rol. Het is geen voorwaarde voor een goed spel, maar kan zeker wel een toevoeging hebben. Ik bezit meerdere corsetten en alleen al mij mogen inrijgen kan opwindend werken voor mn kleintje.
Een ander onderdeel wat we beide erg leuk vinden zijn schoenen. Dan heb ik het niet over alledaagse gympjes, maar mooie schoenen, het liefst met hoge hakken. We hebben in de woonkamer een aantal planken hangen waar mijn schoenen op staan, ik heb nu ongeveer 25 paar.
Het is allemaal begonnen met een paar knalroze laklaarzen. Destijds deed ik nog niets met BDSM, maar bevond mij wel in de gothic scene. Ook daar is het gebruik van lak, leer en corsetten heel gebruikelijk. Daarna kwamen er nog een paar schoenen bij en vond ik het erg jammer dat ze alleen maar in mijn kast stonden te verstoffen. Er op lopen doe ik nl nauwelijks. En het idee van de planken was geboren. In de loop dertijd heb ik dus heel wat schoenen en dus ook planken erbij gekregen.
Ik noemde het net al even dat ik eigenlijk niet zo goed op de schoenen kan lopen. Gelukkig maakt dat voor ons helemaal niets uit. Kleintje vind het al geweldig als ik ze maar 5 minuten aan heb en als je sex hebt hoef je er toch niet op te staan dus dan werken ze prima šŸ™‚
Deze heb ik nog op mn verlanglijstje staan:

One thought on “Schoenen fetish?

  1. Anonymous schreef:

    echt geil schoenen… ik heb op zolder een plekkie voor mn kleine 150 paar hex en buffalo en soortgelijke schoenen blij dat ik nie de enige ben…. groetjes mr leeuw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s