Misbruikt, vies en gedegradeerd voelen

” is into feeling used and dirty and degraded”, zomaar een entry die ik vandaag in mijn fetlife feed langs zag komen. Eentje waar ikzelf eigenlijk niet zoveel mee heb. Laat me je vertellen waarom.

Als sub ben ik best wel gericht in het pleasen van mijn dominant. Ik wil graag diegene blij maken, verwennen, er lief voor zijn en ik streef er dan ook naar om diegene dan trots op mij te laten zijn, want daar beleef ikzelf heel erg veel plezier aan. Ik streef als sub om meerwaarde te leveren in iemands leven, een gevoel van onmisbaarheid te maken naar mij toe. Ik streef ernaar om me waardevol te doen voelen. Dus de gedachte van gedegradeerd worden zou juist precies het omgekeerde effect hebben, het zit precies tegen datgene in waar ikzelf als sub naar streef: waarde opbouwen.
Daarbij komt dat ik vroeger van jongs af aan ook veel gepest ben. Het heeft een best wel grote impact op me gehad in die tijd. Zeker een stuk van mijn jeugd verkloot zou je kunnen zeggen. Daardoor heb ikzelf ook een extra negatieve associatie bij vernedering en degradatie gericht op mij. Nu zou vernedering misschien ooit in de toekomst kunnen veranderen, maar dan komt ik dus op mijn 2e punt…

Als ik subbig ben is het voor mij bijna onmogelijk om me ergens voor te schamen. Ik snap niet precies hoe dat komt, maar het gebeurd gewoon niet. Het komt niet in mij op dat iets raar zou zijn of dat ik me ervoor zou moeten schamen. Daarbij heeft zoiets als me vies voelen of vernederd voelen niet zoveel zin… want het lukt gewoon niet. Om bijvoorbeeld een leuke anekdote te geven: ik was eens met een switch meid wezen daten, en we waren op het Scheveningse strand. Er is daar op het strand een uitbouw met winkeltjes erin, waaronder dus een winkel met enigszins pittige pakken voor dames. Denk maar aan de standaard sexy/stoute verpleegster outfit als voorbeeld. Nu zat zij dus te zinspelen over de mogelijkheid dat we misschien wel eens in de toekomst hier langs zouden gaan om wat voor mij uit te gaan zoeken, en dan niet in het mannen assortiment. Waarom ik reageerde dat het niet zoveel zou uitmaken: I’d make it work. En ik was en ben daar nog steeds volledig van overtuigd. Waarschijnlijk heb ik vanwege het gepest zijn in mijn verleden een ongelooflijk dikke huid ontwikkeld waarbij ik me gewoon niet meer wat van honende opmerkingen aantrek. Onder diezelfde strekking ben ik ook wel eens wezen salsa dansen op een treinstation met mijn beste vriend die als kerstman verkleed was en ik met kerstmuts op. Ik ben gewoon wie ik ben, en daar schaam ik me niet voor. En als iemand anders mij een vrouwenpakje aan laat trekken: ik ben er niet door veranderd. Als ik er niet uitziet, dan is dat puur door die dominante dame die haar lolletje wilt hebben. Ik kan me daar heel makkelijk van distantiëren.

Dan rest er nog het stukje misbruikt voelen. Dat is een aspect met twee kanten voor mij. Je hebt het stukje waarbij er misbruik van je wordt gemaakt op een negatieve manier. Denk aan dat er gespeeld wordt met je gevoelens, je gemanipuleerd wordt etc. Ik ben daar dus fel tegen, een keiharde grens hierzo. Het andere, waar vaak eerder naar gerefereerd wordt met misbruikt worden, is dat de dominante partij ‘misbruik’ maakt van diens macht. Doorgaans in seksuele zin bedoeld. Het is mij wel geteld 1x voorgekomen, en de ervaring was eigenlijk voor mij om het even. Ik werd er niet warm of koud van. Voor mij is het gewoon dat mijn pleaser gedrag getriggered kon worden, maar er geen blijk kwam van dat ik iets van meerwaarde heb geleverd en daarbij dus de lol er snel weer van verdween. Je leest wel eens hier en daar over scenarios waarbij de dominante partij de sub over de tafel of bank heen werkt en gewoon neemt. Dat wordt dan vaak ook als misbruikt genoegd. Misschien kijk ik er gewoon te nuchter naar, maar ik zou zoiets wel willen ervaren en met veel plezier ook. En dan rest mij de vraag: als ik het zo graag wil, waarom zou ik me daarbij misbruikt bij moeten voelen? Voel ik mij misbruikt op mijn verjaardag als ik kadootjes krijg terwijl ik eigenlijk er niets voor heb hoeven doen? Moet ik mij misbruikt voelen als ik gedwongen wordt om mijn dominant orale seks te geven zonder dat ik er zelf een orgasme voor terug zou krijgen? Nee, want mijn pleaser ik zal zich helemaal in zijn nopjes voelen op het moment dat dom-lief compleet ligt te spasmen wanneer ik haar tot orgasme breng.

Kortom, ik denk dat ik deze fetish maar gewoon aan mij voorbij laat gaan.
-Lumen1987

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s