Spelen met twee subjes

JT en ik hebben de afgelopen weken een enthousiaste sub-dame leren kennen waar we het ook wel goed mee konden (en nu nog steeds) vinden. Tijdens het praten kwam het onderwerp van spelen naar boven en daarbij dus in onze situatie dus ik samen met JT met haar zouden gaan spelen. Nu laat ik de details van het gesprek verder gewoon privé, maar er zijn wel interessante dingen bij mezelf naar boven gekomen.

Stel dat het er werkelijk waar van zou komen, dat ik zowel JT als een ander subbenmeisje tot mijn beschikking zou hebben. Wat dan?

Om eerlijk te zijn zou ik het wel een lastige situatie vinden. Ik ben iemand die niet zoveel waarde hecht aan “gewoon eens een keertje los spelen”. Ik heb zelf veel meer interesse in het opbouwen van een relatie en het te zien groeien. Op te merken dat mijn macht over het subbenmeisje steeds meer toeneemt. Zien dat omgangsvormen langzamerhand veranderen. Dat ik niet meer om dingen hoef te vragen maar sublief zelf initiatief gaat tonen met dingen waarvan ze heeft geleerd dat die okey, leuk of gewenst zijn.
Wat het ook lastig maakt is dat ik behoorlijk beschermend ben naar JT toe. Daarbij stel ik best wel veel eisen aan een potentiële subzusje voor haar. Zo moet het in ieder geval iemand zijn waar JT wel een beetje door aangetrokken is en moet JT het ook erg goed met diegene kunnen vinden. De persoon moet kunnen accepteren dat ik JT (zeker in het begin, misschien dat er later ooit verandering in komt) een veel hoger plaats dan zijzelf, gewoon omdat ik met JT als een relatie heb en daar ook alles voor zal doen om deze te behouden. Dat houd niet in dat het potentiële subzusje geen support van mij kan verwachten, want dat is onzin. Ander iets zou ook zijn dat er niet gespeeld zal worden zonder dat JT er zelf ook bij is. Ook zal ze een ‘lagere rang’ hebben in de hiërarchie, wat inhoudt dat JT eigenlijk ook alles met haar subzusje zou mogen doen als ze daar zin in heeft. (En omdat JT weer onder mij zit, zal ze dat enkel mogen doen als ik daar ook mee instem. Daarnaast geld hetzelfde ook als partner viceversa, dus zal ik ook enkel dingen bij het subzusje doen waarmee JT instemt)

Communicatie gaat naar mijn gevoel nog belangrijker worden. Zeker omdat ik deze relatievorm niet zou willen aanhouden als ik merk dat het ten koste gaat van de relatie die ik en JT al hebben. Nu mag ik wel aanleg voor polyamorie hebben, ik prefereer mono-relaties. De reden is simpel: die zijn al ingewikkeld zat! Er een extra persoon bij betrekken maakt alles alleen nog veel ingewikkelder naar mijn gevoel.

Qua spel zijn er wel vele leuke dingen die dan opeens mogelijk zijn. Het feit dat ik verlang dat JT en haar subzusje het goed met elkaar kunnen vinden zorgt voor erg interessante dynamiek in het spel. Bijvoorbeeld wanneer ik de een verantwoordelijk maak voor het ongemak of pijn bij de ander. Simpel voorbeeldje ervan is dat ik de een kietel of mep tot de andere aangeeft zelf gemept/gekieteld wilt worden. Of juist dat diegene die gemept wordt aangeeft dat het tijd is dat de andere geslagen wordt. Er zijn ook nieuwe predicament bondage scenarios mogelijk waarbij beweging van de een pijn bij de ander veroorzaakt. En tsja, als de ander ook nog een beetje interesse heeft naar vrouwen, dan is de subzusjes elkaar seksueel laten bespelen natuurlijk ook een erg opwindende gedachte en vast een leuk schouwspel om naar te kijken. Tsja, ik ben natuurlijk wel een man. En die zijn natuurlijk allemaal hardwired om lesbo-seks tof te vinden enzo. En tsja, als 1 subje teasen al leuk is: 2 subjes teasen is dan nog leuker. Zeker als ze dan ook nog bij elkaar gaan zitten klagen over hoe zielig ze wel niet zijn! En ze dan laten uitvechten wie van de twee mag klaarkomen en de ander dat niet mag de komende tijd. Zo veel leuke ideetjes allemaal…

-Lumen1987

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s