100 posts berijkt!

Als ik de berichten tracker van Blogger mag geloven, heeft Think about Kink inmiddels de 100 berichten mijlpaal weten te berijken. In totaal hebben we al wat meer dan 15.500 pageviews gehad, waarbij zonder verrassing het merendeel (~14.000) uit Nederland vandaan komen en op de 2e plek (~650) uit België. Opvallend is dat in de 2 jaar en 5 maanden dat dit blog er bestaat, toch zo’n 300 view uit Amerika vandaan komen en toch wel heus 30 views uit Saoedi-Arabië vandaan komen als je erbij bedenkt dat er in al die tijd geen bezoekr z’n weg heeft weten te vinden uit Frankrijk, Oostenrijk, Portugal (Spanje weer wel met 24) of noord Europese landen als Zweden en Noorwegen.

Ook leuk is om terug te zien dat Windows onverrassend het defacto besturings systeem is, hoewel er toch ongeveer 1000 bezoekjes vanaf mac’s gedaan zijn. Ook leuk is dat er toch blijkbaar stiekemerds zijn die hun smartphones erbij pakken (en jup, iPhones zijn toch veel populairder onder onze lezers dan de ‘zwarte bessen’ or Androids) om hun de nieuwste stukje Kink van onze blog te komen lezen. Ook leuk is de bijna 50-50 verhouding tussen Internet Explorer en Firefox, beide samen goed voor 60% van onze bezoekers. Ook grappig om een totaal onbekende browser (Iron) langs te zien komen bij de statistieken die Blogger bijhoudt.

Als je kijkt naar hoe mensen zoal op onze blog terecht komen, zijn de meeste toch wel omdat ze al bekend waren met onze blog of gewoon de link op SamariuM, Fetlife of Wandering Spirits fora gebruiken of van complicated-vode.blogspot.com, marijkespraktijken.nl en netjes.wordpress.com af komen. Zeker wil ik de dames van deze blogs even bedanken!
Uiteraard komt ook een deel van het verkeer vanaf de welkende searchengine, waarbij menig keyword wel geraden kan worden. Toch een erg opvallende zoekterm die opdook waar ikzelf toch weer even van schrok was de combinatie van “bdsm+ziekte” met “bdsm+gepusht”. Draaide mijn maag toch wel weer even van om als het ware, ookal spring ik mogelijk naar conclusies.

En, wat nu? Gewoon verder gaan met wat we leuk vinden. Het project om “how-to’s” op Think about Kink te gaan lanceren is nog steeds in de lucht, al zijn er wat practische probleempjes onstaan, met name het maken van voldoende mooi en nuttig beeldmateriaal. Momenteel werk ik aan een alternatief idee om illustraties te gaan maken, maar daar gaat zeker véél meer tijd in zitten dan gewoon een goede foto maken. Probleem van de goede foto kunnen maken, is dat er ook en goede foto camera beschikbaar moet zijn. En die mist er bij mij op dit moment. Dusseuh, mochten er mensen zijn dus hun camera (voor gratis) beschikbaar willen stellen, laat vooral wat van je horen, hetzij via een comment op deze blog of zoek me op op Fetlife en drop me daar een berichtje.

Op naar de volgende mijlpaal: 250 items!
-Lumen1987

One thought on “100 posts berijkt!

  1. […] staat de berichten-teller voor de Think about Kink blog op 250 berichten. Terugblikkend op de eerdere mijlpaal-post van 100 berichten, hadden we toentertijd op Blogger zo’n 15.500 page-views gehad, waarvan het […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s