Work in Progress: How-to’s op Think about Kink

Op dit moment zijn Sabrina en Lumen1987 bezig voor een concept voor een nieuwe soort content voor deze blog. We hebben het idee in de lucht hangen om een sectie te gaan toevoegen met How-To’s voor verschillende BDSM aspecten. Momenteel zal dat gaan inhouden dat er pagina’s zullen verschijnen met specifieke informatie met betrekking tot bondage en predicament bondage. Het is nog niet helemaal zeker maar waarschijnlijk zullen de eerste How-To’s die verschijnen op Think about Kink predicament bondage gerelateerd zijn. Dit omdat de kennis basis met betrekking tot predicament bondage met specifieke informatie nagenoeg nihil is, zeker voor Nederlands talige bronnen.

Later zal er voor de volledigheid ook specifieke How-To’s verschijnen met basis technieken voor bondage. Maar gezien deze content al bestaat op verschillende plekken, heeft dit een lagere prioriteit. Het plan is om daarna ook andere artikelen te gaan schrijven met als doel specifieke informatie met betrekking tot het onderwerp. We hopen hierbij Think about Kink een platform te kunnen maken waar mensen concrete informatie kunnen vinden. Concreet zoals je in een kookboek aantreft, en niet zoals je in een encyclopedie aantreft (want van het laatste zijn er als bronnen te vinden op het internet in overvloed). Het idee is dat elk artikel zal beschrijven wat het inhoudt, hoe je het kan uitvoeren en waar op te letten.

Bij deze hoop ik jullie een beetje op de hoogte te hebben gesteld met de huidige ontwikkelingen van deze blog. Mochten jullie zelf nog verzoekjes hebben, laat het ons vooral weten!

-Lumen1987

One thought on “Work in Progress: How-to’s op Think about Kink

  1. Zonnetje schreef:

    Dat is een goed en leuk idee.

    Gaat het zeker goed in de gaten houden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s