Sextoy demo @ Northwestern University… damn those lucky basterds

Voor hen die de berichtgevingen nog niet hebben gezien (ik zag ze zojuist op Fetlife langs komen), hier is een drietal links over dit ‘event’:
Northwestern University sex toy show ‘disturbing’
Oh, U Northwestern
Class sex toy demonstration causes controversy

Het was een extra college, 1 uit meerdere, die bedoeld zijn om seksuele diversiteit te promoten. De heisa is ontstaan vanwege het feit dat er een live demo gegeven was van een dame die zich tegoed doet aan een sex-machine. Blijkbaar vinden veel mensen dat er hier ergens een (ongeschreven) regel overtreden is. Het commentaar is schijnbaar enkel afkomstig van mensen die dus niet naar deze demo geweest zijn. Er waren blijkbaar ouders ‘not amused’, onder andere.

Ik snap dus totaal niet waarom die ouders er hier zo boos over zijn. Yeah, je kind is nieuwsgierig naar andere manieren van seksuele interactie, deal with it. Het is niet dat die gedwongen was. Het was een vrije keuze om naar het college te gaan, het had totaal geen invloed op je cijfer what-so-ever… Enkel interesse en nieuwsgierigheid, daar ging het hier om. Héél jammer dat je kindje niet aan jouw eigen seksuele verwachtingen voldoet. Blijkbaar missen ze een beetje het punt… het doel van die colleges is om dit soort veroordelend gedrag over seksualiteit te verminderen. Om mensen bloot te stellen aan seksuele diversiteit en om te laten zien dat buiten de lijntjes kleuren ook mag. Juist jij, boze ouder, bent eigenlijk de doelgroep van die serie extra colleges.

Naar wat ik had gelezen, zijn er ook colleges gegeven over BDSM (blijkbaar was er zelfs gesproken over het netwerken met kinky mensen), was er een pannel met veroordeelde zeden-misdrijvers en een Q&A met een stel swingers. Ik vind het een mooi initiatief en ik vind het ook erg jammer van al die kritiek die op dit soort lessen gegeven worden. Ik zou zeker graag zien dat er meer aandacht aan seksuele diversiteit besteed zou worden.

So professor John Michael Bailey, thank you so much for hosting these kind of events! May there be more people like you! Thank you.
-Lumen1987

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s