Sexy vegetarier

De tekenaar van John&John doet mee aan de verkiezing voor de meest sexy vegetarier. Hij schreef er zelf het volgende over:

Seksistische striptekenaar als meest sexy vegetariër 2010?
Wakker Dier organiseert sinds 2006 elk jaar de Sexy Vegetariër Verkiezingen waar het vlees gekeurd kan worden van mensen die er zelf de tanden niet in zetten. Onder de winnaars uit het verleden kunnen we knapperts rekenen als Antonie Kamerling, Monique van der Werff en latexmodel Ancilla Tilia. 
Dit jaar zien we onder de finalisten echter een vreemde eend in de bijt. De Nijmeegse cartoonist d!o van de webcomic johnandjohn.nl prijkt met zijn foute zonnebril en dito quote in de top 3 in de categorie mannen. Als we zijn foto beter bekijken zien we in de reflectie van zijn bril een flink achterwerk waarmee direct duidelijk wordt wat hij met zijn slogan ‘ik eet alleen levend vlees’ bedoeld. Het lijkt er op dat Wakker Dier dit jaar de kans loopt om een excentriek figuur als ambassadeur te krijgen.

Stemmen op deze beroepsmatige viespeuk kan tot 15 december op dit adres: www.sexyvegetarier.nlIk spam even zijn berichtje zodat hij misschien kan winnen. Oftewel gewoon reclame voor iemand die dat graag wilt. 🙂

Yara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s